[vc_row][vc_column][vc_column_text]Allstein AS har siden 1995 spesialisert seg på produksjon av benkeplater i stein og komposittstein. All produksjon foregår i vårt moderne verksted i Vestby, der råplater av steinmaterialer sages, poleres og spesialtilpasses til hvert prosjekt.

I tillegg til benkpelater til kjøkken og bad leverer vi  også peisplater, vindusbrett og trappetrinn. Vårt mål er alltid å levere et perfekt resultat, tilpasset kundens behov og ønsker. Våre erfarene medarbeidere sørger for god hjelp og service gjennom hele prosessen, fra materialvalg og bestilling, til oppmåling og levering.

Vi tror at et stort utvalg av materialer er nødvendig for å kunne skreddersy til en hver smak og prosjekt. Derfor har vi et av markedets bredeste utvalg innen stein og steinmaterialer. Et tett samarbeider med Cosentino Norge gjør at vi kan tilby hele sortimentet av Silestone, Dekton og Sensa. I tillegg importerer vi granitt, kvartsitt, marmor og kalkstein fra hele verden via våre Italienske leverandører. Vi kan skaffe over 400 typer naturstein!

Ofte kan det være en fordel å se materialet i et større format før man bestemmer segt. Kunder er hjertelig velkommen til å besøke vårt showroom i Vestby der vi har en omfattende utstilling av naturstein så vel som Silestone og Dekton. Ved nærmere avtale er det også mulig å besøke Cosentino (også i Vestby) for å plukke ut en bestemt råplate i naturstein. Hos oss møter du kunnskapsrike ansatte som alltid vil hjelpe deg med å velge det perfekte materialet til ditt prosjekt.

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud!

 

Se våre materialer her

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][vc_facebook][vc_empty_space height=”50px”][vc_column_text]Leveringsbetingelser Allstein AS[/vc_column_text][vc_separator color=”sandy_brown”][vc_empty_space height=”50px”][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2749″ img_size=”350×350″ alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2747″ img_size=”350×350″ alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2744″ img_size=”350×350″ alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2720″ img_size=”350×350″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]