[vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_column_text]

BLUE PEARL

Andre navn: Lys labrador, Labrador Blue Pearl light, Larvikitt

Oprinnelsesland: Norge

Beskrivelse: Materialet har en unik blanding av mellomstore, blå feltspatkrystaller mot en mørk bakgrunn, noe som gir overflaten en fantastisk glød. Blått og blendende vakkert.

 

Tilgjengelige utførelser:

Tykkelser: 20 mm og 30 mm

Overflater: Polert og Silkematt[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»2323″ img_size=»full» alignment=»center»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»2/3″][vc_column_text]

Om denne steinen

Blue Pearl har blånyanser i den mørkere delen av fargeskalaen og passer derfor til mange ulike stiler og fargepaletter. En benkeplate i denne fargenyansen passer godt både i moderne og mer tradisjonelle kjøkken. Fargespillet og glansen kommer best til sin rett i rom med mye naturlig lys.

De delikate blå- og gråtonene i Lundhs Blue passer godt sammen med så å si alle typer materialer. Gjør stilen komplett med varme, gylne farger som messing og kobber, eller gå for et mer diskré tema med glass og stål.

Blue Pearl fås med to forskjellige overflater. Polert gir en glatt og høyglanset overflate som sammen med de lysreflekterende krystallene gir din benkeplate det lille ekstra. Matt børstet (silkematt) er en elegant matt og lett strukturert overflate. Dette gir et mykere og mer dempet utseende, der krystallene fanger lyset på en mindre iøynefallende måte. Begge overflatene er lette å rengjøre og vedlikeholde, ettersom steinen er ekstremt kompakt og motstandsdyktig mot vann.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_column_text]

Fysiske egenskaper

Vannabsorbasjon: 0.04 vekt-%

Kompressjonsstyrke: 231 MPa

Tetthet: 2730 kg/m3

Feksibel styrke: 14,1-14,8 MPa

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]