Granitt benkeplate

Med skreddersydde løsninger får man fornøyde kunder. Vi jobber derfor hele tiden for å kunne tilby et av markedets bredeste utvalg innen stein og steinmaterialer. 


Vårt utvalg av benkeplater i granitt passer både til minimalisten og de som har en mer herskapelig smak. Granitt er nemlig en fantastisk stein som lett tilpasser seg omgivelsene.

Vi tilbyr alt av stein

Et bredt utvalg av materialer er nødvendig for å kunne tilby skreddersydde løsninger til enhver smak og ethvert hjem. Vi har et av markedets bredeste utvalg innen stein og steinmaterialer.  

I tillegg til benkeplater til kjøkken og bad leverer vi også peisplater, vindusbrett og trappetrinn. Vårt mål er alltid å levere et perfekt resultat, tilpasset kundens behov og ønsker. Våre erfarne medarbeidere sørger for god hjelp og service gjennom hele prosessen, fra materialvalg og bestilling, til oppmåling og levering.

Her gjelder det å være kreativ

Allstein kan produsere bordplater i alle våre materialer laget etter dine skisser med ønsket mål og form. Hva med en mer bærekraftig løsning hvor du bytter plate på et understell du har fra før? Eller oppgradere et nattbord med en pen marmorplate?

Her finnes det uendelig med muligheter hvor du kan få skreddersydd benkeplater og møbler til din personlige stil. 

Her gjelder det å være kreativ. Allstein kan produsere bordplater i alle våre materialer laget etter dine skisser og ønsker.
Det gjelder å være kreativ når du innreder kjøkken og bad. Allstein kan produsere bordplater til alle rom.

Hva er granitt? 

En granitt benkeplate er faktisk skåret ut av fjellet, og er et stykke berg som omdannes til en benkeplate. Dette er også årsaken til at ingen benkeplater av granitt er helt like. 

Unikt utseende

Granitt er en vulkansk bergart som er størknet i jordskorpen og de ulike mineralene danner et grovkornet utseende. Fargene kommer av de ulike mineralene som er tilstede. Bergarten består hovedsakelig av mineralene kvarts, muskovitt og feltspat. Muskovitt er et glitrende mineral, og er årsaken til det vakre spillet av flekker med glitter og glimmer i steinen

Granitt er et nokså tett materiale med lite porer. De mørkere granittene er nærmest vedlikeholdsfrie og noe av det mest bestandige du kan velge som benkeplate.

Allstein kan produsere bordplater i alle våre materialer laget etter dine skisser med ønsket mål og form.
Vi produsere bordplater i alle materialer, skreddersydd etter ønsket mål og form.

Benkeplater i granitt med høy kvalitet

En benkeplate i granitt, spesielt mørk granitt, krever svært lite vedlikehold. Noe som er praktisk for rommene man gjerne ønsker å dekorere med benkeplater. Granitt beholder mye av sin glans godt over tid og tåler riper, selv ved røff bruk. 

Vedlikehold og rengjøring

Lyse granitter er godt egnet som benkeplater, men disse bør impregneres regelmessig for å unngå flekker. Granittens overflate kan være polert, mattslipt eller børstet og overflaten gir også egenskaper til steinen. For eksempel kan en mattslipt sort granitt lett få fettflekker, mens den polerte utgaven av samme stein ikke gjør det.  

Vi i Allstein anbefaler daglig rengjøring med mikrofiberklut og vann. Egnet, mild såpe kan også brukes.. Du bør også impregnere steinen med jevne mellomrom for å bevare den opprinnelige strukturen og fargen. Det er spesielt viktig å impregnere ny stein før man tar den i bruk.

Vi spesialtilpasser benkeplate i marmor, granitt eller kompositt til ditt møbel på kjøkken eller bad.
Hva med en benkeplate i marmor, granitt eller kompositt til ditt kjøkken eller bad?

Naturstein til stue, kjøkken og bad

Ønsker du at benkeplaten din skal være 100 prosent naturlig, helt unik, langvarig og ikke minst pen å se på – bør du gå for en granitt benkeplate.

Inviter naturen inn i ditt hjem og få det unike kjøkkenet du drømmer om.

Hvordan bestiller jeg fra Allstein?

På vår nettside finner du alt av produkter og materialer vi har på lager. Her får du også forslag til hvordan du kan kle rommene i hjemmet med ulike materialer av stein. Våre flinke medarbeidere kan veilede deg på hvilke  muligheter, farger og materialvalg som passer til akkurat ditt prosjekt.

All produksjon foregår på vårt verksted i Vestby, noe som gjør at vi kan tilby en kort leveringstid og selvsagt en strålende god service.

Ettersom materialene blir skreddersydd til ditt hjem er vi nødt til å ta en profesjonell oppmåling. 

Kom innom oss

Ofte kan det være en fordel å se materialet i et større format før du bestemmer seg. Vi anbefaler at du tar turen til vårt showroom i Vestby, hvor vi har har en omfattende utstilling av naturstein. Husk å avtale time på forhånd!

Vi forsikrer deg om at våre kunnskapsrike medarbeidere følger deg gjennom prosessen: fra valg av steintype og frem til levering og montering. I et møte med oss vil vi kunne gi deg veiledning, pris og tidsaspekt.

Om Allstein AS

Allstein AS har siden 1995 spesialisert seg på produksjon av benkeplater i stein og komposittstein. All produksjon foregår i vårt moderne verksted i Vestby, der benkeplatene av steinmaterialer sages, poleres og spesialtilpasses til hvert prosjekt. 

Har du spørsmål?

Lurer du på noe angående våre produkter og tjenester? Ta gjerne kontakt med oss på e-post eller ring oss på +47 22 32 10 10. Vi tar gjerne en uforpliktende og hyggelig steinprat!

Åpningstider

E-posten vår er alltids åpen for spørsmål, men på verksted og over telefon er vi tilgjengelige mandag til fredag: 8:00 – 16:00.

Du er hjertelig velkommen til oss på  vårt showroom i Vestby. Vi gleder oss til å høre fra deg.