Allstein

Benkeplater i stein til ditt kjøkken eller bad

Allstein

Benkeplate i stein til ditt kjøkken eller bad

Allstein

Benkeplate i stein til ditt kjøkken eller bad

Nettsiden er  under arbeid.

 

Er det noe du lurer på? Ta kontakt på mail: post@allstein.no

 

Moderne verksted i Vestby

 

Allstein AS har siden 1995 spesialisert seg på produksjon av benkeplater i stein og komposittstein. All produksjon foregår i vårt moderne verksted i Vestby, der råplater av steinmaterialer sages, poleres og spesialtilpasses til hvert prosjekt. Vi tror at et stort utvalg av materialer er nødvendig for å kunne skreddersy til en hver smak og prosjekt. Derfor har vi et av markedets bredeste utvalg innen stein og steinmaterialer. Velg mellom granitt, marmor, kvartsitt, kalkstein, Silestone, Dekton, Caesarstone og Terrazzo. Allstein er en norsk produsent med fokus på kvalitet i alle ledd av leveransen.

Allstein

Våre produkter

ALLSTEIN har i 22 år spesialisert seg på å levere skreddersydde plater i stein til kjøkken, bad, peisplater m.m. Profesjonell oppmåling, god prosjektstyring, moderne produksjon i Vestby og godt håndverk sikrer perfekte leveranser hver gang. Vi lagerfører steiner og kan bestille disse, de fleste i 20 og 30mm tykkelse. Ta kontakt for våre priser til ditt kjøkken, bad, peis, tapp m.m.

BENKEPLATER KJØKKEN

Marmor Kjøkken

BENKEPLATER BAD

Marmor Kjøkken

VEGGER – GULV – FLIS

Dekton gulv

PEISPLATER

Peis Nero

EKSTERIØR

Eksteriør bilde

INTERIØR

Dekton gulv

Hør fra våre fornøyde kunder

Veldig fornøyd med benkeplaten i marmor. Dere leverte i tide og ga god oppfølging hele veien. Anbefaler dere til alle mine kunder, da jeg jobber som interiørdesigner.

Sabine Rusch Lindvik